Blogger Embed  thumbnail

Blogger Embed

Published Oct 26, 22
6 min read

Blogger Seo Tips



Klaar om de sprong te wagen en eindelijk je blogcarrière te beginnen? Elke dag zijn er meer tools beschikbaar om je eigen site te bouwen, en met deze 23 handige tips is het beginnen van jouw droomblog makkelijker dan ooit. Hoewel het verleidelijk is om een blog te maken over een onderwerp als beauty of wellness – wat makkelijk een publiek oplevert – is het belangrijk om alleen te gaan voor een onderwerp wat jou ook echt interesseert.

Dus zelfs als het een niche is, ga ervoor! Er is één regel bij het bedenken van je domein: houd het simpel! Hoewel het handig is om een SEO-vriendelijke, on-topic URL te hebben, is het belangrijk om te ingewikkelde namen te vermijden. Het gebruiken van je eigen naam is een handige manier om een persoonlijk tintje aan de pagina te geven, maar het is belangrijker om het onderwerp zelf te benoemen.

Het aanhouden van samenhangende beeldtaal is de sleutel voor het opbouwen van een online identiteit. Door voor een algemeen kleurenschema en opmaakstijl te kiezen – en je eraan vast te houden – is je content makkelijk herkenbaar en raken je lezers er snel mee vertrouwd (freelance copywriter). Zelfs als je net begint, is het belangrijk om een vaste structuur te volgen.

Bovendien is het onmisbaar om je werk in een regelmatig en gebalanceerd tempo te publiceren. Maak een publicatieschema en wees zo consistent mogelijk. Weet je al wat je onderwerp wordt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontdek wat je potentiële publiek wil lezen door forums zoals Quora te bezoeken en comments op andere blogs te lezen.

Waar je ook over gaat bloggen, visuals zijn belangrijk. Het is niet nodig om veel te betalen voor stockfoto’s, maar doe je best om afbeeldingen met hoge resolutie te vinden. Je kunt dit doen met behulp van gratis fotobibliotheken zoals Unsplash. Het kan voor de meeste bloggers verleidelijk zijn superenthousiast te beginnen en post na post te schrijven, maar een burn-out voor bloggers is heel reëel.



Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar spelling en grammatica moeten een prioriteit zijn bij het maken van een blog van hoge kwaliteit - blogger. Typefouten en andere slordige fouten hebben invloed op je geloofwaardigheid. Het kan zelfs gevolgen op lange termijn hebben als je ervoor kiest om geld te verdienen met je content en te werken met partnerprogramma’s.

Mummy Blogger

Een groot deel van het succes van een blog is dat lezers zich met je kunnen identificeren - seo for blogger. Dit geldt vooral als je blogt over onderwerpen als wellness, koken of mode. Om ervoor te zorgen dat je publiek jouw verhaal kent, maak je een gedetailleerde en toegankelijke ‘Over mij’-pagina. Houd bij het zoeken naar het perfecte platform voor je blog rekening met twee sleutelfactoren: Wat voor soort content wil je publiceren en wat is je vaardigheidsniveau als het gaat om het bouwen van een site? Voor het bloggen en publiceren van geschreven stukken is Word, Press een veilige plek om te beginnen.

Er is maar één ding erger dan een langzaam ladende pagina en dat is een pagina die volledig offline is (seo for blogger). Daarom is het belangrijk om een host te kiezen met een goede reputatie en bewezen prestaties. Onderzoek doen loont. Hoewel je misschien moet betalen voor een maandelijks abonnement, is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat je content altijd zichtbaar is voor je publiek.

Hoewel je domeinnaam mogelijk verbonden blijft aan het hostingplatform, kun je geld besparen door voor je eigen URL te betalen. De markt voor zelf-gehoste pagina’s is concurrerend, dus het is een stuk goedkoper en toegankelijker geworden om je eigen pagina te gebruiken. Als je eenmaal een publiek hebt, zullen je lezers je willen bereiken en contact met je opnemen.

Niet alleen is het vervelend om veel e-mails te ontvangen op je privé-e-mailadres, het is voor je privacy belangrijk om een apart, aan je blog gelieerd e-mailadres te hebben. Dit geeft je blog ook een complete en professionele look. Als je een blogplatform zoals Word, Press hebt gekozen, kan het enorme aanbod aan plugins een fijne ondersteuning zijn voor beginners. seo for blogger.

Door het gebruik van de plugins tot een minimum te beperken – in ieder geval in het begin – heb je de kans om je kennis langzaam op te bouwen en ervoor te zorgen dat alle plugins goed werken. Het beoordelen van de prestaties van je blog en een beslissing maken over je volgende stappen is moeilijk zonder de juiste tools.

Het is belangrijk dat jouw lezers je content makkelijk kunnen vinden. Zoekmachineoptimalisatie is hierbij een belangrijke factor – vooral ranken op de eerste pagina. Voor de meeste nieuwkomers is dit een behoorlijk intimiderend onderwerp. Het is daarom een goed idee om ondersteuning te zoeken met een plugin zoals Yoast SEO.

Nude Youtube Blogger



Dit helpt je niet alleen om te zien hoe je inhoud wordt ontvangen, maar biedt ook een geweldig platform om een groter publiek te bereiken. Het starten van je site met een nieuwsbrieffunctie is veel makkelijker dan het later integreren ervan en een lezerslijst samenstellen. Het maken van je eigen nieuwsbrief is zelfs eenvoudiger dan ooit, omdat gratis services zoals Mail, Chimp plugins bieden voor populaire platforms zoals Word, Press.

Of het nu gaat om headers, banners of subtielere afbeeldingen, andere sites laten adverteren op jouw eigen pagina is een makkelijke manier om vanaf dag één inkomsten te genereren met je site. Nu je alle tips hebt die je nodig hebt om te beginnen, is het tijd om aan de slag te gaan (seo for blogger).

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bloggen! (seo for blogger).



Een blog maken was een van de beste beslissingen in mijn leven. Ik startte met het idee om wat geld bij te verdienen naast mijn studie accountancy, en na 12 maanden was mijn blog uitgegroeid tot fulltime inkomen. Dat had ik nooit durven dromen. Mijn idee was om een paar honderd euro bij te verdienen met de blog als passief inkomen.

Na 9 maanden verdiende ik €300 per maand, toen schreef ik me in bij de Kv, K - seo for blogger.Binnen 12 maanden verdiende ik €1. 920 per maand. Wat startte als een klein project om uit te proberen of ik online geld kon verdienen, was nu geëxplodeerd En het mooie is dat ik accountancy studeerde.

En nu, 3 jaar later verdien ik meer dan €10. 000 per maand met deze blog en lezen meer dan 100. 000 mensen per maand mijn artikelen. seo for blogger. Met het internet en de technologie van tegenwoordig is het in 2022 super makkelijk om te beginnen. Jaren terug koste het minimaal €500-600 om een blog te starten.

Travel Blogger Instagram

Wat je tegenwoordig nodig hebt, is Er zijn zelfs gratis manieren om te bloggen (later meer daarover). Kortom, iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om online geld te verdienen met een blog (seo for blogger). Ongeacht of je een blog wil starten om je passie te delen, om je creativiteit te uiten of om er geld mee te verdienen, met dit artikel zit je goed.

Latest Posts

Beroepsfout Boekhouder

Published Mar 28, 24
5 min read

Vaardigheden Boekhouder

Published Mar 26, 24
7 min read

Boekhouder Merchtem

Published Mar 25, 24
7 min read